Alle vore hunde og hvalpe er naturligvis registreret og stambogsført  i Dansk Kennel Klub.   

Vores intentioner er at avle sunde hunde, som både mentalt og fysisk er helt i top, som er gode og kærlige familie- og brugshunde, og som også kan bruges til alverdens sjove opgaver.

En Jack Russell er en trofast og intelligent hund, som elsker at lære alle mulige sjove ting. 

Siden 1988 har vi avlet hunde. Vi startede med Gordon settere og Bretons, siden Engelsk setter, Irsk setter og de sidste mange år, Jack Russell Terrier.

Vi avler kun på raske og sunde hunde med et godt temperament. Vi har med succes avlet brugshunde til jagt, markprøver, apporteringsprøver og udstilling.

Det er blevet til flere Jagtchampions, Brugschampions, Udstillingschampions samt et Dansk Mesterskab for stående jagthunde. En sølvmedalje i VM Hubertusprøve for kvinder blev det også til.

I mange år havde vi begge ønsket en Jack Russell Terrier, og endelig kom den første til i 2016, nemlig Amy's Choice Go for it Luna, men det blev hurtigt til flere af denne herlige race. Vi lægger meget vægt på temperament og samarbejdsvilje. Vores hunde er egnet til såvel jagt- og sporarbejde, agility, og som hjemmehund. De er meget børnevenlige og kan lege i timevis.

Jack Russell Terrier = En utrolig dejlig og alsidig hund.